Website – Natuurlijk Onderdak

uw-vakman-in-riet
Webdesign, Legra

Oud ambacht in een modern jasje

Rietdekkersbedrijf J. de Jonge staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met een team van ervaren rietdekkers legt het bedrijf daken van hoogwaardig riet. Het oude ambacht in een modern jasje. Vakwerk, daar staan ze voor.” Dit hebben wij vertaald in een nieuwe website.

photography, Legra

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Het is cliché, maar daarom niet minder belangrijk. Goede foto’s ondersteunen de content op een website. Ze dragen bij aan een stukje authenticiteit en geloofwaardigheid. Voor rietdekkersbedrijf J. de Jonge hebben wij het vakmanschap op de gevoelige plaat vastgelegd.

Dienst specifieke landingspagina's

Veel nieuwe bezoekers komen op de website van Natuurlijk Onderdak omdat ze op zoek zijn naar een specifiek type dienst voor hun rietendak. Hiervoor hebben we landingspagina’s ontwikkeld voor de specifieke diensten. Deze landingspagina’s zijn voorzien van gerelateerde project foto’s, en een duidelijke “Call to Action” knoppen.

Fotografie, Legra, Natuurlijkonderdak
Fotoshoot, rietdekker, legra

U bent op zoek naar een nieuwe look voor uw huidige website, of u wilt juist een compleet nieuwe website opzetten? Wat voor website  u ook wilt, het begint met een goed gesprek onder het genot van een kop koffie (of thee).

Neem gerust contact met ons op.
info@legra.nl

item

Branding design Keukenboer

item

Branding design Kempler Instituut

item

Verzenddoos met vette illustraties

item

Branding design human diagnotics group