Diensten

Logo ontwerp

Een logo vertelt wie u bent, wat u doet en wat u wilt uitstralen. Natuurlijk wilt u een goede, eerlijke eerste indruk maken.

Complete huisstijl

Legra ontwikkelt een huisstijl waarbij u zich thuis voelt. Een sterke huisstijl is een beleving die wordt doorgevoerd in alle huisstijldragers van de organisatie.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp voor al uw uitingen. Legra is er voor uw grafisch ontwerp van advertentie tot vlag. Wij kunnen uw boodschap visueel krachtig vertalen.

Webdesign

Een website is tegenwoordig hét visitekaartje van de organisatie. Naast een mooie plaat moet de website gebruiksvriendelijk en functioneel zijn.

Brochures / flyers

Op het gebied van brochures, flyers en folders kunnen wij u volledig ontzorgen. Naast het ontwerp kunnen wij ook het drukken verzorgen. Wij zorgen er voor dat deze opvalt én aanspreekt.

Drukwerk

Waar gewenst verzorgen wij naast de grafische vormgeving ook het drukken. Wij beschikken over een breed netwerk van partners op het gebied van print- en drukwerk. We begeleiden de productie van begin tot eind.

Illustraties

Met een mooie illustratie kunt u een verhaal vertellen dat makkelijk duizenden woorden vervangt. Of u kunt hiermee net de juiste sfeer neerzetten die de doelgroep aanspreekt.

Fotografie / film

Fotografie en video is vaak noodzakelijk om een reclameboodschap goed over te brengen. Wij kunnen uw product of dienst vatten in een prachtig en passend beeld.

We zijn héél nieuwsgierig
naar uw project.

Laten we het vrijblijvend bespreken.