Branding – De Klaverrun

logo-de-klaverrun-legra

De Klaverrun

Op zaterdag 15 oktober 2016 werd voor het eerst de Klaverrun georganiseerd in Sleen: een 1 kilometer kidsrun en een 5 en 10 kilometer run voor volwassenen door de straten van Sleen. Het hardloopevenement stondt in het teken van het 10-jarig bestaan van Albert Heijn Kortwijk. De opbrengst van dit evenement ging naar een goed doel. Voor dit hardloopevenement mocht Legra een passend logo ontwerpen.

Hardloopshirts

Doet u of een team van uw bedrijf ook mee aan een sport evenement? Dan is het wellicht een leuk idee om het team te kleden in shirts met daarop de bedrijfsnaam / logo. Op deze manier krijgt uw bedrijf extra exposure en zijn de lopers herkenbaar voor het publiek. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij ons aan.

Website

Voor de Klaverun hebben wij ook een nieuwe website gerealiseerd. Het ontwerp van de website is responsive, dus ook geschikt voor mobiele apparaten zoals een tablet en mobiele telefoon. Op de website kunnen mensen zich inschrijven voor de loop en ook handige tips lezen over hoe je het beste kunt trainen.

Evenement banieren

Een bedrukt dranghek spandoek of dranghek banner is een opvallend product tijdens evenementen. Een dranghek spandoek is eenvoudig te bevestigen met kabelbinders en kan op meerdere locaties worden ingezet.

We zijn héél nieuwsgierig
naar uw project.

Laten we het vrijblijvend bespreken.
Contacteer ons nu meteen via 0528 35 46 82

item

Schitterend huis met een uniek karakter

item

Illustratie klassieke Volkswagen

item

Logo ontwerp voor Flo makelaars

item

Logo ontwerp voor VANMARK