Branding – Fresh Market Aruba

Enjoying-a-healthy-life

Logo ontwerp

Het logo van Fresh Market Aruba is visueel zeer herkenbaar geworden door het gebruik van de ovale vorm en schuin geplaatste typografie. De vier puntige ster verwijst naar de ster op de Arubaanse vlag.

Advertenties voor in
magazines en kranten

Een doelgroep kan op verschillende bereikt worden. Adverteren is een uitstekende manier om een betere verkoop te realiseren of naamsbekendheid op te bouwen. Door onze jarenlange ervaring creëren wij resulterende advertenties die past bij betreffende acties.

Het huisstijlhandboek

Voor Fresh Market Aruba hebben wij de huisstijl vast gelegd in een huisstijlhandboek. In een huisstijlhandboek staan regels en richtlijnen voor het toepassen van de huisstijl bij verschillende marketing- en communicatie-uitingen. Het is een organisch document dat in de loop van de tijd steeds verder wordt aangevuld of zelfs wordt gestroomlijnd. In feite groeit een huisstijlhandboek met een organisatie mee, zeker in het geval van deze startende supermarket.

Website ontwerp

Wanneer de nieuwe website nog niet gereed is, kan het verstandig zijn om een “Coming Soon“-pagina te tonen. Zo voorkomt u dat mensen op uw website terecht komen terwijl deze nog niet af is. Voor Fresh Market Aruba hebben wij ook een passende “Coming Soon“-pagina gerealiseerd en deze zal vervangen worden zodra de nieuwe website gereed is.

Posters- en affiches

Om de aandacht van het grote publiek te vestigen zijn posters vaak het juiste middel. Het affiche ( poster ) is één van de oudste, maar nog steeds meest functionele manieren om uw boodschap over te brengen. Wij hebben voor Fresh Market Aruba een duidelijke en herkenbare poster ontworpen om een vacature te promoten op het eiland Aruba.

We zijn héél nieuwsgierig
naar uw project.

Laten we het vrijblijvend bespreken.

item

Logo ontwerp voor Luminaja

item

Productbrochure voor Engeldot

item

Logo ontwerp voor Sierd Nutma

item

Autobestickering – Gruppen