Trailerplus

Webwinkel webdesign

Trailerplus is al jaren de webshop voor het online bestellen van trailer onderdelen en boottraileronderdelen. Er is een ruim assortiment aanwezig waaruit een keuze kan worden gemaakt. TrailerPlus kwam met de vraag of wij de webwinkel konden restylen naar de huidige maatstaven (responsive). De nieuwe webshop moest een rustig beeld geven, maar wel ruimte bieden voor veel (product) informatie. Om de webshop overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te maken, hebben we gekozen voor duidelijke navigatie en genoeg witruimte binnen de webpagina’s.

Visitekaartjes die bestand zijn tegen een stootje

Een vies of beschadigd visitekaartje is natuurlijk geen goede presentatie van uw bedrijf. Toch zijn visitekaartjes over het algemeen vrij snel beschadigd. De TrailerPlus kaartjes kunnen wel tegen een stootje. Ze hebben een gelamineerde afwerking. Op deze manier komt er een transparant laagje om het kaartje heen, voor extra bescherming. Ook zorgen de ronde hoeken dat de kantjes niet snel beginnen te raffelen.

Een mobiele webshop is een musthave voor alle webshops

Het shoppen via een mobiel of tablet wordt steeds meer en meer. Er wordt verwacht dat eind dit jaar meer aankopen gedaan zullen worden met een mobiel dan op een desktop computer. Een webshop die dus niet geschikt is voor mobiel zal klanten mislopen. Daarom hebben wij hier ook rekening mee gehouden

Het monteurtje ( Avatar )

Een avatar is de online verpersoonlijking van de persoon achter de computer. Het is een (digitale) illustratie of character die het bedrijf vertegenwoordigt. Voor TrailerPlus hebben wij hiervoor het ‘monteurtje’ geïllustreerd. Uit onderzoeken van onder andere Forrester en Stanford University is gebleken dat door de inzet van een avatar de conversie op websites substantieel stijgt. Ook wordt de personal touch op prijs gesteld en blijven bezoekers langer op de website.

Notitieblokken en pennen

Notitieblokjes worden echt overal en door iedereen gebruikt. Het is een relatiegeschenk met een hoge attentiewaarde en is ook nog eens functioneel. Omdat mensen ook thuis veel gebruik maken van schrijfblokken is het een relatiegeschenk die zowel voor de zakelijke markt als voor consumenten geschikt is. Voor TrailerPlus hebben wij een notitieblok ontworpen die dankzij zijn kleinere formaat ook makkelijk in een jaszak past maar wel genoeg ruimte heeft om er genoeg op te schrijven. Een mooie pen mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken.

We zijn héél nieuwsgierig
naar uw project.

Laten we het vrijblijvend bespreken.
Contacteer ons nu meteen via 0528 35 46 82

item

Spel ontwerp – SummerCamp

item

Brochures voor GorillaGrip

item

Lijfspreukenspel ontwerp

item

Productcatalogus voor Mezutec

© 2018 Legra - Branding & Design