Branding – Indoor Mudding

logo, ontwerp, indoor mudding, design

Logo ontwerp

De sport mudding komt oorspronkelijk uit Amerika. Het rijden met speciale aangepaste auto’s door een kunstmatig aangelegde baan van modder. Zodra de auto vast komt te zitten wordt de afgelegde afstand opgemeten. Degene die over alle ritten de meeste meters gemaakt heeft is de winnaar. Het logo heeft daarom een krachtig, opvallend en vooral Amerikaanse uitstraling gekregen.

Mudding jassen

Organiseert u ook een evenement? Dan is het wellicht een interessant idee om kleding te laten bedrukken. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij ons aan.

Flyer ontwerp

Een flyer is vaak een ideale uiting om een korte boodschap over te brengen. Ook voor de aankondiging van de Indoor Mudding was dit een uitstekende manier van reclame maken. Wij ontwerpen flyers in alle vormen en maten en begeleiden het gehele proces vanaf het moment dat wij met u de opdracht starten tot het moment dat het bij u zal worden afgeleverd.

Posters- en affiches

Om de aandacht van het grote publiek te vestigen zijn posters vaak het juiste middel. Het affiche ( poster ) is één van de oudste, maar nog steeds meest functionele manieren om uw boodschap over te brengen. Wij hebben voor Indoor Mudding een duidelijke en herkenbare poster ontworpen die bij de doelgroep past.

Meer projecten

item

Schitterend huis met een uniek karakter

item

Illustratie klassieke Volkswagen

item

Logo ontwerp voor Flo makelaars

item

Logo ontwerp voor VANMARK