Huisstijl – De Jonge

Logo, ontwerp, de Jonge, persooneelsontwikkeling, Legra

Sprankelend met lef

Voor de Jonge – Personeelsontwikkeling hebben wij een nieuw logo ontwikkeld met bijpassende briefpapier en visitekaartjes. De Jonge – Personeelsontwikkeling richt zich op MKB bedrijven welke zich verder willen professionaliseren.

Het logo is een compass die de juiste koers aangeeft. De pijl van het compass staat voor ontwikkeling, die De Jonge te bieden heeft. Het spreekwolkje staat voor communicatie, vertaler en adviseur. De drie kleurvlakken die een cirkel vormen staat voor teamverband.

Visitekaartje, ontwerp, Legra

Een goede eerste indruk is erg belangrijk

Het is dus erg verstandig om een representatief visitekaartje te hebben. Want dat is wat je achterlaat na een eerste ontmoeting.

We hebben voor de Jonge een passend visitekaartje ontworpen met niet alleen de gebruikelijke contact gegevens maar ook een duidelijke profielfoto. Visitekaartjes met een profiel foto zijn krachtiger en persoonlijker dan een kaartje zonder foto. Ook is het zo dat mensen je beter herinneren als ze je gezicht kunnen koppelen aan je bedrijf en naam. Zeker als het visitekaartje na een langere tijd weer onder ogen komt.

We zijn héél nieuwsgierig
naar uw project.

Laten we het vrijblijvend bespreken.
Contacteer ons nu meteen via 0528 35 46 82

item
Schitterend huis met een uniek karakter

item
Illustratie klassieke Volkswagen

item
Logo ontwerp voor Flo makelaars

item
Logo ontwerp voor VANMARK