Over ons

Legra, ontwerpbureau

Ons ontwerpbureau

Bent u op zoek naar een ontwerpbureau dat uw merk of bedrijf naar een hoger niveau kan tillen?  Onze ontwerpstudio heeft een ruime ervaring op strategisch, creatief en online vlak. Met onze ontwerpen helpen we u graag verder.

quote-legra-2

Enkel grafisch ontwerp?

Enkel ergens een grafisch ontwerp voor nodig? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden, elke opdracht zien wij als een uitdaging. Wij geloven in een no-nonsense aanpak. Handelen gebaseerd op feiten, ervaring, gevoel en smaak. De kennis en deskundigheid van onze opdrachtgevers nemen we dan ook graag mee tijdens het proces.

Legra, branding, huisstijl
Fotoshoot, rietdekker, legra

Creativiteit, specialisme
en enthousiasme

Legra is eigendom van Leroy Wanders, ons bureau werkt veelal samen met andere specialisten. Ons ‘team’ bestaat dan ook uit zelfstandige ondernemers met elk een eigen netwerk en vakgebied. Creativiteit, specialisme en enthousiasme zijn eigenschappen die ons op het lijf zijn geschreven.

Leroy Wanders

Zwart, melk
of met suiker?

Wat voor huisstijl, website of brochure u ook wilt, het begint met een goed gesprek onder het genot van een kop koffie (of thee).

Neem gerust contact met ons op.

0528 35 46 82

info@legra.nl

Wat wij doen

Onze specialiteiten

Logo ontwerp

Een logo verteld wie u bent, wat u doet en wat u wilt uitstralen. Natuurlijk wilt u een goede, eerlijke eerste indruk maken.

Huisstijl ontwerp

Legra ontwikkelt een huisstijl waarbij u zich thuis voelt. Een sterke huisstijl is een beleving die wordt doorgevoerd in alle huisstijldragers van de organisatie.

Webdesign

Een website is tegenwoordig hét visitekaartje van de organisatie. Naast een mooie plaat moet de website gebruiksvriendelijk en functioneel zijn.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp voor al uw uitingen. Legra is er voor uw grafisch ontwerp van brochure tot vlag. Wij kunnen uw boodschap visueel krachtig vertalen.

Brochures / flyers

Op het gebied van brochures, flyers en folders kunnen wij u volledig ontzorgen. Naast het ontwerp kunnen wij ook het drukken verzorgen. Wij zorgen er voor dat deze opvalt én aanspreekt.

Drukwerk

Waar gewenst verzorgen wij naast de grafische vormgeving ook het drukken. Wij beschikken over een breed netwerk van partners op het gebied van print- en drukwerk. We begeleiden de productie van begin tot eind.

Social media

Social Media leent zich perfect om de naamsbekendheid van en betrokkenheid bij uw bedrijf te vergroten. Met een relatief beperkt budget kunnen we al een grote doelgroep bereiken.

Fotografie / film

Fotografie en video is vaak noodzakelijk om een reclameboodschap goed over te brengen. Wij kunnen uw product of dienst vatten in een prachtig en passend beeld.

We zijn héél nieuwsgierig
naar uw project.

Laten we het vrijblijvend bespreken.
Contacteer ons nu meteen via 0528 35 46 82

Testimonials

Wat mensen over Legra zeggen

© 2018 Legra - Branding & Design